3.4.2017. 15:28
17
Nazif Gljiva: Šerif Konjević je nepismen i zaboravio je da se u mom odijelu vjenčao
Nazif Gljiva, čovjek bez dlake na jeziku, neko ko je živio filmski život i pisao pjesme za najveće muzičke zvijezde sa ovih prostora. Hitovi poput pjesama "Neću neću dijamante", "Poljem se širi miris ljiljana", "Sarajevo grade moj", "Beograđanka", teško će se ponoviti.

Danas se Nazif Gljiva ne pojavljuje tako često u medijima kao što je to bio slučaj u nekim prošlim vremenima, ali još uvijek ima prepoznatljiv i jedinstven stav prema ljudima i dešavanjima oko sebe.

Uvijek je transparentno govorio o svojim kolegama muzičarima, a tako je bilo i ovaj put kada je ekipa Source portala razgovarala sa ovim poznatim  hitmejkerom. Dotakli smo se mnogih tema, a između ostalog Nazif se prisjetio kako je svojevremeno sa Halidom Bešlićem postao kralj Beograda, kako je zarađivao ogromne svote novca i iste trošio u velikom stilu.

Razgovor sa Nazifom Gljivom, pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović 







17
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.