1.6.2023. 13:35
0
Hadžikadić i Šepić se ograđuju od Naide Mehanović: "Potkrala" nam se na listu
Kako je Hadžikadić saopćio, Mehanović se navodno „potkrala“ na listu, bez da je prošla provjere.

Navodno, sada se tvrdi da Mehanović nije bila član niti jedne stranke.

Ona je na listu za Skupštinu Kantona Sarajevo došla na prijedlog članova Nezavisnog bloka. Hadžikadić je saopćio da Platforma za progres i Naida Mehanović nemaju ništa zajedničko i da su kadrovska rješenja bila jedan od razloga zbog kojeg su, navodno, odlučili da će ići sami na izbore od sada pa nadalje.

Šepić je izjavio da su se još u periodu izborne kampanje ogradili i da im je žao što im se potkrala takva greška te što su uopće imali takvu osobu na listi. On je istakao da, dok je kampanja bila, oni su se od Mehanović ogradili i završili su bilo kakvu saradnju.

Stavili smo je na listu i već je bilo kasno kada smo dobili informacije, nismo je mogli skloniti s liste – saopćio je Šepić.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.