31.7.2023. 18:37
0
Radovi koji su postali noćna mora: Prva faza na Skenderiji gotova, sutra počinje druga
Od sutra počinje druga faza radova na raskrsnici na Skenderiji, nakon današnjeg završetka radova na prvoj fazi.

Za vrijeme rekonstrukcije pruge na ovom dijelu, doći će do drugačije izmjene režima, nego što je to bio slučaj u periodu izvođenja radova na prvoj fazi.

Saobraćaj će biti obustavljen u ulici Hamze Hume, i to saobraćajna traka za lijevo skretanje prema Baščaršiji, a vozila će se moći kretati pravo prema mostu Skenderija.

Vozila s mosta Skenderija neće se moći kretati lijevo prema ulici Valtera Perića.

Kroz ulicu Hamze Hume trolejbusi neće voziti, nego će novi trolejbusi na baterije ići prema Marijin Dvoru na most Vrbanja.

Saobraćaj u ulici Hiseta će se preusmjeriti na desni dio saobraćajnice, i to na dio koji je rekonstruisan.

Zahvaljujemo se građanima na strpljenju i razumijevanju za prvu fazu radova, te molimo za razumijevanje i narednih sedam dana koliko će trajati radovi na drugoj fazi, prenosi Raport.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.