18.8.2023. 11:16
0
Neko prijavio radnicu koja je snimala kako tuku djecu u Zavodu "Pazarić": Sada će biti krivično gonjena
Radnica Zavoda “Pazarić” koja je snimala svoju kolegicu dok je ova tukla štićenika u zavodu, bit će krivično gonjena, javlja Avaz.

Protiv kolegice koja je snimala cijeli nemili događaj, podnesena je krivična prijava zato što nije zaustavila niti spriječila kolegicu koja je tukla štićenika, zato što je snimala i snimak nije proslijedila niti upravi i upozorila na nehumano ponašanje, niti je snimak dostavila policiji ili tužilaštvu.

Podsjećamo, uznemirujući snimak nasilja nad jednim od štićenika objavljen je prije nekoliko dana, a na tom snimku se vidi kako jedna ženska uposlenica udara jednog mladića/dječaka i govori da „začepi“.

Radnica koja je tukla štićenika jučer je dobila otkaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.