20.8.2023. 17:21
0
Gužve na izlazu iz BiH, na ovim graničnim prijelazima je najgore
Na graničnim prijelazima: Velika Kladuša, Izačić, Bosanska Gradiška, Gradina, Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica, Bosanski Brod i Orašje pojačana je frekvencija putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine.

Na GP Doljani nema čekanja na našoj izlaznoj rampi, ali je tokom cijelog dana duga kolona vozila u međuprostoru (na ulazu u HR).

Na graničnim prijelazima Deleuša i Hum pojačana je frekvencija vozila na ulazu u BiH.

Na ostalim graničnim prijelazima promet vozila je pojačan, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Zbog pojačane frekvencije vozila, posebno na prilazima gradskim zonama, iz BIHAMK-a apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja.


(Admir O.)

Granica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.