6.11.2023. 20:43
1
Ivana Marić o samoubistvu u Banjaluci: "Ženu su razapeli zbog nečega što muškarci svakodnevno rade. Jučer sam svjedočila tome, pored puta"
Nakon što je žena koja je nedavno snimljena kako vrši nuždu na javnom mjestu u Banjaluci, ispred narodnog pozorišta, izvršila samoubistvo, uslijedile su reakcije na društvenim mrežama.

U većini tih reakcija osuđuje se verbalni linč na mreži X kojem je nesretna žena bila izložena, a koji nije izdržala... Među onima koji su se javno oglasili je i bh. analitičarka Ivana Marić. 

Ona je tim povodom na Facebooku ostavila kratak komentar u kome navodi:    

- Prije par dana na Facebooku mi je neko, koga ne poznajem, poslao snimak žene koja urinira na javnom mjestu, uz neku zločestu opasku. Samo sam odignorisala tu poruku i taj snimak. 

Kamo sreće da su i drugi isto uradili jer da jesu, ta žena bi bila živa i ne bismo njenoj porodici morali objašnjavati da se ubila jer živimo u vrijeme virtualnog kamenovanja. 

Da ne spominjem da ste jednu ženu razapeli i stavili na stub srama zbog nečega čemu svakodnevno svjedočimo od muškaraca. Baš jučer sam tome svjedočila, pored puta.

Nećete vi ništa naučiti iz ovoga i ubrzo ćete zaboraviti i nju, kao što ste zaboravili momka iz Laktaša i naći ćete novu žrtvu za liječenje svog nezadovoljstva - prokomentirala je Ivana Marić.



(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.