9.11.2023. 20:53
1
Lokalni političar u Sarajevu uz tortu proslavi treći rođendan rupe na cesti
FOTO: X
Vijećnik Naše stranke u Općinskom vijeću Novo Sarajevo Ahmed Kosovac na društvenim mrežama objavio je da je "proslavio treći rođendan rupe na cesti" na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.
Kosovac je napisao:

“Proslavili smo treći rođendan rupe u blizini Šoping centra na Grbavici.Građani i građanke su se obraćali Općini i načelniku individualno, probali su i preko Savjeta mjesne zajednice, ali evo, već tri godine rupa je tu. Moguće je da su načelnik i službe odlučili građane i građanke naučiti kako sigurno automobilima preći u suprotnu traku i ne oštetiti auto, a vozače romobila i bajkova kako ne padati. S obzirom na to da im sanacija rupe nije u planu, krajem septembra sam od Općine Novo Sarajevo tražio da rupi proslave rođendan. Rupo, sretan ti rođendan! Uz ovakvu vlast sigurni smo da ćeš svake godine rasti i još puno rođendana dočekati” , napisao je Kosovac.


Iako su Naša stranka i SDP zajedno sa Narodom i pravdom na ostalim nivoima vlasti u koaliciji to nije slučaj u Novom Sarajevu gdje je tamošnji načelnik Hasan Tanović iz SDP izgubio podršku Naše stranke i Naroda i pravde.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.