10.11.2023. 20:05
1
Vijećnik Naše stranke u Novom Sarajevu dobio brojne kritike nakon što je "proslavio" rođendan rupe na cesti
FOTO: X
Vijećnik Naše stranke u Općinskom vijeću Novo Sarajevo Ahmed Kosovac pokušao je na duhovit način kritikovati načelnika Općine Hasana Tanovića pa izazvao suprotnu reakciju građana.

Kosovac je "proslavio" rođendan jedne rupe na cesti u sarajevskom naselju Grbavica, a koja je kako tvrdi u već tri godine.

- Građani i građanke su se obraćali Općini i načelniku individualno, probali su i preko Savjeta mjesne zajednice, ali evo, već tri godine rupa je tu. Moguće je da su načelnik i službe odlučili građane i građanke naučiti kako sigurno automobilima preći u suprotnu traku i ne oštetiti auto, a vozače romobila i bajkova kako ne padati.

S obzirom na to da im sanacija rupe nije u planu, krajem septembra sam od Općine Novo Sarajevo tražio da rupi proslave rođendan. Rupo, sretan ti rođendan! Uz ovakvu vlast sigurni smo da ćeš svake godine rasti i još puno rođendana dočekati - napisao je Kosovac.

Međutim, komentari građana nisu vjerovatno baš onakvi kakve je Kosovac očekivao.



1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.