18.11.2023. 22:26
0
Nije vic: Policajci u ZDK dobili ljetne cipele usred novembra. U njima ne smiju na hladno, ni u mokro
FOTO: Zenica.blog
Stotine policajaca, pripadnika Uprave policije MUP-a ZDK, tačnije njih 970, dobilo je da zaduži službene cipele, nakon provedene procedure javnih nabavki, piše Zenica.blog.

Cipele, koje zadužuju u novembru, naručene su kao "ljetne cipele", tako da im po ovakvom vremenu i neće biti pretjerano korisne. Zanimljivo je da je Uprava policije tender raspisala sredinom juna, okončala i rezultate objavila 17. avgusta, ali uz navedeni rok cipele su tek stigle.

Nekoliko policajaca, fotografisali su deklaraciju cipela koje su dobili, na kojima jasno piše da su cipele namijenjene za suho vrijeme, ali i da nije preporučljivo da se izlažu hladnoći, piše Zenica. blog.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.