21.1.2024. 17:20
0
HNS sutra u Mostaru razmatra izmjene Izbornog zakona
FOTO: hns
Hrvatski narodni sabor (HNS) Bosne i Hercegovine održat će zajedničku proširenu sjednicu Predsjedništva i Glavnog vijeća sutra u Mostaru, a kako je najavljeno, na njoj će jedna od tema biti izmjene izbornog zakona.

- Razgovarat će se o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i aktivnostima vezanim za izmjenu Izbornog zakona, funkcionisanju Glavnog vijeća HNS-a, zakonodavnim aktivnostima u procesu otvaranja pregovora BiH i EU i implementaciji aktivnosti u oblasti regionalnog razvoja, EU fondova i prekogranične saradnje - naveli su iz HNS-a.

Sjednica će biti održana u Domu HDZ-a BiH u Mostaru u 11 sati. Sutra je, inače, rok HDZ-u i Draganu Čoviću da trojci i SNSD-u, dostavi nacrt novog Izbornog zakona.

(Aldin B.)

HNS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.