11.2.2024. 16:10
0
Emotivni oproštaj od policajke iz Jablanice: "Toliko si se trudila usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih..."
FOTO: oslobođenje
Vijest da je pripadnica Policijske stanice Jablanica - PU Konjic 42-godišnja M. R. jutros izvršila samoubistvo ispred svoje porodične kuće potresla je njene sugrađane, prijatelje i kolege širom BiH.

Iz MUP-a HNK-a je potvrđeno da je M. R. pucala iz pištolja. Pojedini mediji su već objavili njen identitet, a na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od policajke koja je sebi oduzela život.

"Majuško moja..

Toliko si se trudila usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih. Nemamo uvijek riječi za oproštaj. Za neke ljude mislimo da nam nikad neće trebati. Tvojoj dobroti mnogo je ova puta čaršija svjedočila. Toliko je javnih humanih akcija koje si odradila.. Koliko si pomagala da niko ne zna, to samo On zna... Hvala ti za svako od njih. I naši jablanički Romi mogu da svjedoče koliko je ljubavi u tebi bilo... Zato su ti je i uzvraćali. Jer su znali da bez imalo glume pružaš im i ruku i osmijeh.

Lomila si se svih ovih godina da druge usrećiš i pomogneš drugima, ne pokazujući kakav teret nosiš na leđima. Na duši... A on je izgleda teži od svih. Od jutros glasa rijetko puštam... Onaj osjećaj koji je zaledio tijelo još ne prolazi... Nije trebao biti ovakav kraj. Nismo zaslužili ovakav oproštaj. Ostala je šoljica kafe koja će zauvijek ostati neispijena i to je ono što sebi ne opraštam. Što sam uvijek mislila da imamo vremena..," stoji u jednoj od poruka objavljenih na Facebooku. 

Jablanica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.