27.8.2024. 8:46
1
Vlasnica apartmana s Pelješca poručila Sarajki da ne "prima zamotane" u smještaj: "Gospođo, ja nosim hidžab, zamotana nisam"
Kako se bliži mjesec septembar tako i cijene apartmana u Hrvatskoj padaju. Sve više apartmana ima pristupačne cijene koje “mame” građane Bosne i Hercegovine.

Tako je vlasnica apartmana na Facebooku odlučila ponudi svima svoj smještaj za 50 eura po danu na Pelješcu u mjestu Postup.

Smještaj je primamljiv, ima dvije spavaće sobe, kuhinju, wc, wifi, parking, plaža je 10 minuta do mora. Za četveročlanu porodicu, ovo je idealno.

Međutim čitateljica iz  Sarajeva ostala je ogorčena ponašanjem vlasnice apartama. Nakon što su stupile u kontakt preko Vibera, vlasnica je vidjela fotografiju od Sarajke te joj odmah dala do znanja da “zamotane” nisu poželjne u njenom apartmanu.

“Znači 2 noći, jeste li vi zamotani? Nemojte se uvrijediti ali ne primam zamotane. LP”, napisala je Mladenka u Viber komunikaciji.

”Gospođo, ja nosim hidžab, zamotana nisam. Ali me brine činjenica da se vama nešto zamotalo po ćelijama što vam ne da naprijed. Svako dobro” – odgovorila je Sarajka.

“Ne, nikada mi se ovo nije dogodilo. Na početku ljeta sam posjetila Dubrovnik i nisam doživljela niti jedan ružan pogled, posebno ne da me neko odbije za smještaj..

Osjećam se loše jer ne mogu da vjerujem da u 21. stoljeću je to uopšte bitno. Ne znam da li bi odbila onda časnu sestru, jer između njene odjeće i moje mala je razlika.” – izjavila je Sarajka za portal Crna-Hronika.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.