3.10.2024. 21:01
0
SDA Centar: Na izborima podržite čestitu listu SDA i Dennisa Gratza
U nedelju je referendum građana o najneuspješnijem mandatu na lokalnom nivou u Sarajevu u zadnjih 30 godina, ali i referendum o katastrofalnoj politici Trojke na državnom, federalnom, kantonalnim i općinskim nivoima. Jedini odgovor za vraćanje rada i rezultata u politiku, ali i dostojanstva građana, jeste blok koji čine SDA, DF i SBIH. Ova koalicija je zadobila povjerenje građana koji su uvidjeli da je Trojka neuspješan eksperiment sa nemjerljivim štetama po naše društvo, saopćeno je iz Općinske organizacije SDA Centar.

Stoga, pozivamo članove, glasače i simpatizere SDA, ali i sve građane Centra, da glasaju za čestitu listu SDA u Centru i ljude s integritetom koji će se odgovorno odnositi prema građanima, mandatu i amanetu koji će preuzeti. Također, pozivamo građane da na izborima daju podršku kandidatu za načelnika Dennisu Gratzu. Dennis Gratz dolazi iz DF-a, dokazane patriotske stranke koja je partner SDA u svim borbama za našu domovinu. On je odgovoran i sposoban čovjek koji ima profesionalni i ljudski integritet dostojan glasa svih građana Centra. 

Od ogromne je važnosti da u mandatu pred nama podignemo nivo političkog djelovanja i pozicioniramo najbolje kadrove u općinsko vijeće. Zato vas, s osjećajem potpune odgovornosti, pozivamo da glasate za čistu listu SDA koja će nas učiniti nezaobilaznim faktorom u Općini Centar, da bi svojim radom pokazali da smo dostojni našeg slogana “Promjene dolaze iz Centra”. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.