12.5.2016. 14:56
0
Sudija potpuno pijan došao na utakmicu, gledaoci se smijali!
Marek Pilný, muškarac koji je u srijedu bio četvrti sudija na češkoj prvoligaškoj utakmici između Príbrama i praške Slavije (1:3), stigao je na duel potpuno pijan.
Da je čovjek zavirio u barem nekoliko krigli piva previše gledaocima na zapadnoj tribini je bilo jasno čim je utakmica počela, a svoj dio u ovom "haosu" je dao i sudija iza gola koji se usred dvoboja pomokrio na teren, prenosi Avaz.

Srećom, taj detalj kamere nisu zabilježile, ali zato jesu teturanje i padanje pijanog kolege, njegovu želju da glumi linijskoga sudiju, kao i reakcije ostalih na stadionu.

Što će, ljudi su se uglavnom svemu smijali, s izuzetkom  delegata utakmice koji su bili potpuno izvan sebe od bijesa, prenosi Avaz.

Povjerenik takmičenja Miroslav Tulinger najavio je da će se Savez sa sudijom obračunati po hitnom postupku, dok je nekadašnji sudija Robert Henn, koji utakmicu vodio kao komentator na lokalnoj televizijskoj stanici, izjavio da se užasno srami zbog viđenog.

Pilny je s terena sklonjen na kraju prvoga dijela, a šta je do tada izvodio, otkrit će vam sljedeće snimke.
(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.