23.12.2023. 13:07
0
Marijan Budimir više nije trener NK Široki Brijeg
Marijan Budimir više nije trener ekipe Širokog Brijega.

Nakon jako slabe polusezone, uprava Širokog Brijega donijela je odluku da se zahvali Budimiru. 

Iako su sezonu počeli na sjajan način i bili pravi hit na tom otvaranju, uslijedila je velika rezultatska kriza za Široki Brijeg.

Ekipa Širokog Brijega čak devet utakmica nije pobijedila, a to je bilo dovoljno da se uprava kluba zahvali dosadašnjem treneru ekipe.

Očekivali su čelnici ovog kluba da bi se mogli uključiti u borbu za izlazak na evropsku scenu, a to se sada čini nemogućim.

Sve je potvrđeno i na zvaničnoj stranici Širokog Brijega.

"NK Široki Brijeg donio je odluku o sporazumnom raskidu ugovora s gospodinom Marijanom Budimirom koji od danas više ne obnaša dužnost trenera prve momčadi Plavo-bijelih.

Četrdesettrogodišnji stručnjak klupu Širokog Brijega službeno je preuzeo 16. lipnja ove godine. Ukupno je prvu momčad Plavo-bijelih vodio u 19 utakmica s učinkom od sedam pobjeda, četiri remija i osam poraza.

Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Budimiru na korektnoj suradnji i vremenu provedenom u Širokom Brijegu te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u budućnosti.

Uprava NK Široki Brijeg će u što skorije vrijeme imenovati novog šefa stručnog stožera koji će krenuti s Plavo-bijelima u nastavak prvenstva.
O daljnjim potezima NK Široki Brijeg pravodobno će obavijestiti javnost", objavili su iz NK Široki Brijeg.

Široki Brijeg se nalazi na šestom mjestu sa 22 osvojena boda, a Velež koji je na četvrtom mjestu ima deset bodova više.

Nakon svega što se dogodilo u prvom dijelu sezone uprava kluba je odlučila da se zahvali dosadašnjem treneru Marijanu Budimiru.

Tražili su ovu promjenu i navijači ovog kluba, a uprava je odlučila da im udovolji i sada kreću u potragu za novim trenerom.

Budimir je stigao u sklopu saradnje sa HNK Hajduk, odlično krenuo, a zatim osjetio koliko neugodna može biti Premijer liga naše zemlje, često i podcijenjena, u komšiluku, ali i šire.

Ko će preuzeti klupu Širokog Brijega ostaje da vidimo, a sigurno je da će imenovanje novog trenera morati da se desi ubrzo obzirom da nema puno vremena do početka priprema za drugi dio sezone, prenosi SS.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.