23.12.2023. 16:04
0
Ibrahimovića provocirali navijači, pogledajte njegovu reakciju
FOTO: screenshot/instagram
Fudbaleri Milana jučer su napravili kiks i remizirali na gostovanju kod fenjeraša Salernitane u 17. kolu italijanske Serije A (2:2), a u centru pažnje se našao Zlatan Ibrahimović.

Njega su pred kraj utakmice provocirali navijači Salernitane, a Zlatan je u svom stilu, samo posmatrao pristalice protivničkog tima.

Podsjetimo, legendarni napadač se nedavno vratio u klub sa San Sira, sada u drugačijoj ulozi kao „desna ruka“ prvog čovjeka Milana Gerija Kardinalea.

Inače, Milan je poveo u 17. golom Fikaja Tomorija, a Salernitana se vratila preko iskusnog Federika Facija u 42. minuti. Za gol Tomorija je asistiralo još jedno prekaljeno lice u Serije A Antonio Kandreva koji je u 63. minuti pogodio za preokret. Milana je poraza spasio Luka Jović pogotkom u sudijskoj nadoknadi susreta.

„Rosoneri“ su nakon ovog remija na 3. poziciji sa 33 boda, dok je Salernitana na dnu tabele i jedna ekipa s jednocifrenim brojem bodova, ima ih devet.


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.