20.5.2024. 22:49
1
Stanivuković čestitao fudbalerima Borca na "zasluženoj tituli": Priredićemo prijem za ove sjajne momke koji su ponos naše Banjaluke
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, čestitao je Fudbalskom klubu Borac na, kako je naveo, zasluženoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine za sezonu 2023/2024.

"Želim vam da nakon četvrtka, kada se u našem gradu igra druga utakmica finala Kupa BiH, po prvi put dočekamo duplu krunu", naveo je Stanivuković.

On je "crveno-plavima" poželio puno sreće u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona koje je klub večeras osvojio osvajanjem naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

"Po povratku sa poslovnog puta iz naše bratske Grčke priredićemo prijem za ove sjajne momke koji su ponos naše Banjaluke da vide kako možemo dati dodatnu podršku za nove velike pobjede", dodao je Stanivuković koji se nalazi na Svetoj Gori u Grčkoj.

Podsjećamo, fudbaleri Borca su do treće prvenstvene titule u historiji stigli kolo prije kraja šampionata nakon što su danas pred ispunjenim tribinama Gradskog stadiona u meču sa sedam golova savladali ekipu Igmana sa 4:3. Nažalost, nakon meča se ne priča o sjajnom meču, kakav bi epitet i zavrijeđivala utakmica u kojoj je postignuto sedam golova, već o sramotnom suđenju kakvo nije zapamćeno, a u korist banjalučke ekipe.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.