23.8.2024. 16:21
0
Od sutra redovne aviolinije iz Tuzle za Istanbul
Sutra ujutro u 07:30 sati, na Međunarodni aerdom Tuzla slijeće prvi avion aviokompanije Pegasus. Pegasus će iz Tuzle imati letove za Istanbul svake subote i to od sutra pa do okobra do kada je na snazi ljetni red letenja.

U prvom avionu Pegasusa koji će sutra ujutro sletjeti u Tuzli očekuje se i visoka delegacija za promet i infrastrukturu Republike Turske. Nakon sliejtanja, predviđeno je i obraćanje medijima, piše Biznis.ba.

Osim ove aviokompanije, tuzlanski aerodrom uspostavlja saradnju i sa turskom niskobudžetnom aviokompanijom AJet.

Na ovaj način Međunarodni aerodrom Tuzla pokušava prevazići krizu uzrokovanu odlaskom Wizz aira iz Tuzle. Osim ove dvije aviokompanije uprava aerodroma vodi intenzivne pregovore sa drugim evropskim kompanijama koje lete na destinacije unutar Evrope.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.