4.1.2024. 17:01
0
Nevjerovatan snimak: Robot čistač "napao" kućnog ljubimca dok je vlasnik bio vani
Nevjerovatan događaj zabilježile su kamere u gradu Taiyuan, u pokrajini Shanxi u sjevernoj Kini, prvog januara ove godine.

Robot usisavač je radio svoje unaprijed programirane krugove kad je usisao pseći rep a jadna životinja počela je cviliti od bola. 

Na snimku se vidi kako ljubimac mahnito trči u krug u dnevnoj sobi dok pokušava skinuti robota. Pas, pasmine samojed s dugim bijelim krznom, lajao je dok mu je uređaj bio čvrsto pričvršćen za rep.

Životinja je ostala u tom položaju sve dok se njen vlasnik nije vratio kući. Vlasnik je kasnije rekao da je robot usisao dlaku iz psećeg repa u uređaj i nije je htio pustiti. Prema izvještajima, pas je u dobrom stanju budući da je valjak koji je uhvatio psa za rep bio od silikona.

Ovo nije prvi put da je kućni ljubimac imao nesretan susret s robotom za čišćenje. Slični slučajevi zabilježeni su i ranije. 


(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.