29.5.2023. 12:22
0
Efendić čestitao Erdoganu na pobjedi: "Kada sam rekao da sam iz Bosne, primakao me sebi..."
Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Semir Efendić nije krio svoje zadovoljstvo zbog pobjede Recepa Tayyipa Erdogana na predsjedničkim izborima u Turskoj.

Tim povodom sjetio se susreta sa njim koji se, kako navodi Efendić, dogodio tokom trajanja pandemije koronavirusa. Podijelio je i fotografije sa tog događaja. 

"U vrijeme korone držala se distanca i izbjegavao kontakt pa sam se prilikom fotografisanja malo odmaknuo. Ali kada sam predsjedniku Turske Erdoganu rekao da sam iz Bosne, uzeo me za ruku i primaknuo sebi.




To je njegov odnos i osjećaj prema Bosni.

Iskreno mu čestitam na ovoj velikoj pobjedi, možda i najvećoj do sada!", napisao je Efendić u čestitci Erdoganu.  


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.