26.8.2024. 21:14
3
Dodik: Neka Konaković i Severina pjevaju jedno drugom "Virujen u te", mala koja je 'dala' na jahti priča o poštenju
Milorad Dodik, predsjednik manjeg bh. entiteta, oglasio se na temu "Severina - Srbija", a tu priliku iskoristio da se obračuna s ministrom vanjskih poslova Elmedinom Konakovićem.

- Dino Konaković sve više liči na estradnog menadžera, a sve manje na političara. Ako je pjevaljka Severina, koja je slavu stekla u Srbiji, za njega etalon moralnosti i oličenje istine, pao je na niske grane. Istina, slični se sličnima raduju. Razumijem da je za Konakovića Srbija opsesija, ali tu mu pomoći ne mogu. U svom očaju, Dino Konaković bi vjerovatno stao i na stranu Thompsona, samo zato što je riječ o nekome ko sije mržnju protiv Srba. Zato neka Dino i Severina pjevaju jedno drugom, “Virujen u te”. A o Severini najbolje je rekla moja kćerka:

"Došli smo do toga da nam mala što je na jahti dala, pa sve to javnosti slala, prosipa priču o poštenju i pravdi kao da se o Djevici Mariji radi. Jedini zaključak na ovo sve - napokon je nekom Srbinu rekla NE" - objavio je Dodik.

(Sead M.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.