18.10.2024. 19:59
Dodik opet provocira: Schmidt je o Aliji Izetbegoviću rekao ono što svi stranci misle o njemu, ali se udara samo po Srbima
Predsjednik bh. entiteta RS, Milorad Dodik, izjavio je danas da je Christian Schmidt o Aliji Izetbegoviću "rekao ono što misle svi stranci, što je ranije govorila i tužiteljka haškog tribunala Carla del Ponte, ali i svi mudro šute i udaraju po Srbima".

Kako je rekao Dodik, Schmidt se uplašio "kako će sačuvati živu glavu u BiH, jer, opet, ove takozvane silne probosanske snage protestuju, pa su mu bosanski muslimani iz OHR-a smislili novu laž".

- Rekao je on tačno ono što je mislio, i ono što je ranije rekla Carla del Ponte. Misle to svi stranci, a mudro šute i udaraju na nas Srbe svim sredstvima. Kako je moguće da nikome ne smeta okupljanje ovih intelektualnih "probosanskih" gromada, a smeta im kad se mi dostojanstveno okupimo u ogromnom broju i kažemo da nam je dosta da neki lažni Schmidt ovde nameće zakone.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana