11.10.2024. 12:56
0
Odbačen zahtjev Dodikove odbrane za izuzeće sutkinje Sene Uzunović
Krivično vijeće Suda BiH nije prihvatilo zahtjev odbrane predsjednika RS Milorada Dodika za izuzeće sutkinje Sene Uzunović, rečeno je u Sudu BiH.

Krivično vijeće jučer je donijelo rješenje kojim je zahtjev branioca predsjednika RS, advokata Gorana Bubića odbacilo kao nedopušten.

Odbrana je 9. oktobra zatražila izuzeće Uzunović kao postupajućeg sudije u predmetu protiv predsjednika RS Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Miloša Lukića, koje Tužilaštvo tereti za neizvršavanje odluka Christiana Schmidta.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.