16.10.2024. 22:35
0
Otvara se nova savremena fabrika u BiH
Nova savremena tvornica kompanije GS-Rama bit će zvanično otvorena 5. novembra 2024. godine, čime će ova investicija, predvođena poduzetnicom Snježanom Kopruner, postati značajan faktor u industrijskom razvoju regije.
Tvornica je dio šire poslovne grupacije GS-TMT iz Travnika, koja je već poznata po svojoj dugoj tradiciji i inovacijama u proizvodnji mašinskih elemenata.

Snježana Kopruner, prepoznata kao jedna od najuspješnijih poduzetnica u Bosni i Hercegovini, stoji iza ove investicije, koja će dodatno ojačati industrijski sektor u Prozoru-Rami.

GS-TMT, kompanija koja se izdvaja u srednjoj Bosni, već desetljećima uspješno posluje u proizvodnji mašina, komponenti i elemenata po narudžbi. Među njihovim najvažnijim inovacijama je i prvo domaće električno dostavno vozilo nazvano EVO.

Nova tvornica u Prozoru-Rami bit će fokusirana na proizvodnju za njemačke partnere, čime će osigurati dodatni priliv stranih investicija i podržati domaću industriju u rastu, prenosi gornjivakuf.

Otvaranje ove tvornice predstavlja važan korak u razvoju regije, čime se otvaraju nova radna mjesta i osigurava dalji razvoj inovacija i proizvodnih kapaciteta u Bosni i Hercegovini.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.