20.4.2023. 13:09
1
Treba li ženu pustiti samu u kafanu: "Što? Misliš da će se z****** ako izađe sama, pa ona će to ako želi uraditi i za vrijeme nedjeljnog ručka u wc-u, to traje dva minuta!"
Brakovi danas i prije trideset godina u mnogo čemu se razlikuju. Iz bračnih zajednica naših roditelja možemo dosta toga da naučimo, naročito iz njihovih grešaka.

O tome koja je razlika u pristupu brakovima kod ljudi različitih dobnih skupina, koliko je materijalni segment bitan u očuvanju jedne bračne zajednice, te da li muž u tom pogledu mora da zarađuje više od žene, razgovarali smo sa poznatim glumcem Draganom Marinkovićem Macom.

Macu smo pitali koliko je bitno da i pored porodičnih obaveza, čovjek mora da ima vrijeme koje će posvetiti samo sebi?!

Razgovor poslušajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.