11.10.2024. 14:39
0
Bombaški napad u Sarajevu: Kuća značajno oštećena. Geleri ulijetali u unutrašnjost. Poznat počinilac
FOTO: Avaz
U sarajevskoj ulici Safeta Hadžića noćas je bačena bomba na porodičnu kuću, potvrđeno je za portal "Avaza" oz MUp-a KS.

- U 2.40 sati obaviještena PU Novi Grad da je u ulici Safeta Hadžića u dvorište kuće aktivirana eksplozivna naprava. Povrijeđenih osoba nije bilo. Pričinjena je materijalna šteta. Tužilac je djelo kvalifikovao kao Izazivanje opće opasnosti- kazala je za portal "Avaza" Mersiha Novalić, portparol MUP-a KS.

Kako nezvanično saznaje taj medij, postoje određena saznanja o počiniocu, a koji je pod kontrolom policije.  

Novinari pomenutog portala su na licu mjesta zabilježili brojna oštećenja na kući. Geleri su razbijali prozore i ulijetali u unutrašnjost te je prava sreća da niko nije povrijeđen.

U dvorištu kuće ostao je krater gdje je bačena bomba.

Policija je na terenu radi uviđaja.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.