15.10.2024. 19:03
0
Oglasio se član porodice preminule djevojčice: Nakon neadekvatnog liječenja zuba, stanje se naglo pogoršalo...
U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu je u petak, 11. oktobra, preminula 16-godišnja djevojčica, a nakon komplikacija koje su nastale tokom stomatološke intervencije.

Djevojčica je na KCUS dovezena u teškom stanju, a nakon operacija je preminula.

Prema trenutnim informacijama koje su dostupne javnosti, roditelji su u jednu privatnu stomatološku ordinaciju odveli djevojčicu jer ju je bolio zub.

Nakon neadekvatnog liječenja, stanje se naglo pogoršalo te su je hitno odvezli na KCUS, potvrdio je za Crnu Hroniku član porodice preminule djevojčice.

Tamo je utvrđeno da je djevojčica dobila sepsu, te je nakon tri operacije djevojčica preminula.

O cijelom slučaju obaviješteno je Tužilaštvo koje je pokrenulo istragu.

Još uvijek se čekaju zvanične informacije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.