16.10.2024. 15:07
0
Magistralna cesta M-17 Jablanica-Potoci otvorena bez vremenskog ograničenja
Magistralna cesta M-17 Jablanica – Potoci, rješenjem Federalnog ministarstva prometa i komunikacija od 16. oktobra 2024. godine puštena je u promet bez vremenskog ograničenja počevši od 15:00 sati.

S obzirom da je, kako je rečeno iz ovog Ministarstva, okončana potraga za osobama nestalim u prirodnoj nesreći u Donjoj Jablanici, kao i da je upravitelj magistralne ceste osigurao uvjete za odvijanje prometa, Ministarstvo je na prijedlog JP Ceste FBiH donijelo spomenuto Rješenje.

Saobraćanje magistralnom cestom M17 na potezu od Jablanice do lokacije Komadinovo vrelo odvijat će se uz mjestimična ograničenja i prometnu signalizaciju.

JP Ceste FBiH nastavlja aktivnosti s ciljem potpune rekonstrukcije magistralne ceste i potpune normalizacije prometa. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.