16.10.2024. 13:16
0
Rukovodstvo MUP-a RS u posjeti Ruskoj Federaciji
Ministar unutrašnjih poslova RS Siniša Karan i direktor policije RS Siniša Kostrešević borave u službenoj posjeti Ruskoj Federaciji.

Sastali su se sa rukovodstvom Glavne uprave MUP-a za grad Moskvu sa kojima MUP RS ima potpisan Memorandum o saradnji još od 2015. godine.

Dosadašnja saradnja ocjenjena je dobrom, ali je zaključeno da je treba intenzivirati u vidu obuka, razmjene iskustava, prakse i opreme.

- Mi smo jako mali u odnosu na Moskvu, ali iste procese provodimo da bi RS i svi naši građani bili bezbjedni - izjavio je ministar Karan.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.