16.10.2024. 12:53
1
Nervoza u Skupštini KS: Okerić upozorio SDP-ovu Belmu Kapo da pazi kako se ponaša
Nakon više od tri mjeseca pauze, zastupnici Skupštine Kantona Sarajevo danas su se vratili u skupštinske klupe. Na dnevnom redu su izvještaji iz 2022. godine.

Žestoka rasprava povela se već na prvoj tački dnevnog reda, tokom razmatranja Izvještaja o izvršavanju Budžeta KS za 2022., budući da je opozicija tražila objašnjenje za budžetski deficit koji iznosi više od 80 miliona maraka. 

Predsjedavajućeg Skupštine Elvedina Okerića (NiP) iznervirala je promjedba Belme Kapo (SDP) koja je upozorila rukovodstvo Skupštine da gleda u displej i pazi na redoslijed davanja riječi zastupnicima. 

- Kolegice Kapo, Vi stalno imate potrebu da upozoravate rukovodstvo Skupštine da gleda u displej. A gdje bi drugo gledali, možda u Vas da gledam? Vidite da gledam displej. Povedite računa kako se ponašate - upozorio je Okerić SDP-ovu zastupnicu. 

(Erna H.) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.