15.10.2024. 17:10
0
Pojedine ulice u Sarajevu će oko ponoći ostati bez vode
Zbog planiranih radova na održavanju vodovodne mreže, građani Sarajeva će večeras i sutra osjetiti prekide u vodosnabdijevanju u nekoliko dijelova grada.

Prema informacijama koje je objavio Vodovod Sarajevo, popravke će se izvoditi u okviru redovnih aktivnosti, a radovi će obuhvatiti sljedeće ulice: Adema Buće, Vladimira Preloga, Omera Kovača čikma, Bužimska, Dolačka, Otona Župančića, Sulje Jahića, Harisa Čampare, Muvedina Ramovića, Remzije Pehlivanovića, Esada Midžića, Bratunačka, Bratunačka čikma, Grada Bobovca, Kenana Brkanića, Igmanskih bataljona, Sabita Užičanina, Reisa ef. Hadžiomerovića, Ramiza Alića, Vogošćanskih odreda, Trebinjska, Reisa Fehima Spahe, Nahorevska, Igmanska, Tome Mendeša, Derviša Numića i Vrandućka.

Osim toga, ispitivanje vodovodne mreže će dovesti do prekida vodosnabdijevanja u periodu od ponoći do šest sati ujutro u dijelovima ulica: Ljubljanska, Radnička, Porodice Foht, Urijan Dedina, te u ulicama Trebevićka, Šaćira Sikirića, Travnička i Nevesinjska.

Radovi će se odvijati i u sklopu projekta Vodovod Sarajevo, a bit će zahvaćene ulice Valtera Perića, Omera Kovača i Maršala Tita, gdje su također mogući prekidi u vodosnabdijevanju.

Normalizacija snabdijevanja vodom očekuje se po završetku radova u poslijepodnevnim satima. Građani se pozivaju na strpljenje i razumijevanje tokom trajanja radova.

(Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.